Exempel på produkter designade av GL-Tech

Hopfällbar Båtlyft till båttrailer

Ett enkelt hjälpmedel för att lasta motorbåtar av och på båttrailer på land. Se mer under "Dokument".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bockanläggning, special

Helautomatisk anläggning specialdesignad av GL-Tech används för tillverkning av bockade järnstänger.

Magasinet till vänster laddas med ca 300 stänger åt gången.
Roboten flyttar en stång i taget till borrstationen (nedanför magasinet) som borrar hål i vardera änden och därefter till slipstationen (nedanför borrstationen) där hålen gradas och ändarna fasas. Sedan flyttas stången till bockenheten (till höger) som med hjälp av hydraulcylindrar bockar stängerna. Efter bockningen dammsugs bockenheten med hjälp av roboten från metallavlagringar som lossnar från stängerna vid bockningen.

ba-0000-mintback.jpg

 

Halvautomatisk sträckfilmsmaskin, extremt låg

Halvautomatisk sträckfilmsmaskin som utvecklats av GL-Tech och tillverkas i Kina har en patenterad bottenenhet som är ca 70% lägre än hos konventionella maskiner vilket underlättar för operatören när tungt pallgods skall skjutas upp på vridbordet.

nls400-1.jpg

 

Helautomatisk sträckfilmsmaskin 

Helautomatisk sträckfilmsmaskin för emballering av roterande pallgods.

strackfilms-maskin2.jpg

 

Helautomatisk sträckfilmsmaskin

Helautomatisk sträckfilmsmaskin för stillastående pallgods med mycket hög produktionskapacitet. Batterier och trådlös kommunikation mellan elskåp och roterande el-utrustning möjliggör styrning av roterande delar utan släpringar som kan förorsaka gnistbildning.

strackfilms-maskin3.jpg

 

Segelbåtsvagga

Segelbåtsvagga tillverkad i aluminium för låg vikt som underlättar vid transport eller vid förflyttning på båtvarvet. Skruvspår i aluminiumprofilerna ger möjlighet att steglöst justera vaggans storlek samt lutning av stöttor mm.

vagga-4m-1.jpg

 

Båtbockar för motorbåtar

Båtbockar med balk i aluminium för låg vikt. Skruvspår i aluminiumbalken ger möjlighet att steglöst justera stöttornas lutning samt läge i sidled för stöttor och ben. Läs mer under fliken "Produkter"

 

Fotbollsmål

Fotbollsmål i aluminium med patenterad hjullyftanordning som enkelt kan flyttas bakåt för att minska risken för personskador vid matcher.

soccergoal.jpg

 

Häck

Häck med automatisk förflyttning av motvikter. Patenterad.

hurdle-backjpg.jpg