Hem

Båtbock 2016 Video       Nya Båtlyften 2015! Klicka här      New Boat Lift 2015. Click here!    Boat Lift Video

 

GL-Tech utför design och konstruktion av framförallt maskiner och marina produkter men även inom andra områden som tex sportbranchen.

Inom den marina sidan har vi sedan år 2007 utvecklat och tillverkat båtbockar för motorbåtar och även båtsvaggor till segelbåtar. Bockarna håller hög kvalitet och är lätta med balk av aluminium. Den senaste utvecklade produkten är en båtlyft som är ett unikt hjälpmedel för att lasta båtar av och på båttrailers på land bl. a. för att underlätta tvätt och målning av båtens botten. Se ”Produkter” med priser.

För maskinprojekt inom industrin så kan GL-Tech  ta hand om mekanisk konstruktion, elkonstruktion, PLC-programmering, driftsättning, riskanalys för CE-märkning, utbildning samt upphandlingar och tillverkning mm.

GL-Tech har förutom i Sverige även kontakter i andra länder, tex i Kina, Estland och Lettland där serieproduktion kan ordnas för att få fram produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.
Kontakta oss gärna för en diskussion om Ert ev kommande projekt så kanske det kan leda till ett trevligt och bra samarbete mellan oss.

Göran Lindström